Показване на основна информация на публикация
dc.contributor.author | Уенджър, Уин | |
dc.date.accessioned | 2018-09-01T08:48:45Z | |
dc.date.available | 2018-09-01T08:48:45Z | |
dc.date.issued | 2001-01-01 | |
dc.identifier.isbn | 954-649-365-1 | |
dc.identifier.uri | http://elib.ipa.government.bg:8080/xmlui/handle/123456789/197 | |
dc.description | "Факторът Айнщайн" освобождава умствени способности, които човек обикновено не знае, че притежава. Изпробвах техниките в книгата и те веднага свършиха работа. Невероятно е!" Дънкан Максуел Андерсън, главен редактор на списание "Съксес" Новите изследвания показват, че постиженията на великите творци се дължат по-скоро на трениран ум, отколкото на генетично превъзходство. Вие можете да се научите да тренирате ума си и да подобрите устойчивостта на паметта си, коефициента си на интелигентност и способността си за учене. В тази книга се описват техниките, чрез които вашият ум ще стане по-остър, вашата памет по-услужлива, а интелигентността ви - по-висока. Като прилагате тези техники, ще откриете, че можете:да подобрите паметта си да четете и учите по-бързо да разрешавате проблеми да получавате по-високи оценки на тестове да си изградите самоуважение да се задълбочавате в работата си да увеличите интелигентността си Уин Уенджър е доктор по философия и води курсове и семинари в големи университети и корпорации. Автор е на книгите „Как да увеличим интелигентността си" и „Отвъд преподаването и ученето". Ричард По е журналист и автор на книги за само-усъвършенстване на личността. Бил е редактор в списание „Съксес", в „Ийст Вилидж Ай" и репортер във вестник „Ню Йорк Пруст". | bg_BG |
dc.language.iso | bg_BG | bg_BG |
dc.publisher | Siela soft end publ | bg_BG |
dc.relation.ispartofseries | Сигн. 107; | |
dc.subject | Психология | bg_BG |
dc.subject | Интелект - психологични проблеми. | bg_BG |
dc.subject | Памет. | bg_BG |
dc.subject | Мислене | bg_BG |
dc.title | Факторът Айнщайн | bg_BG |
dc.title.alternative | Нови техники за увеличаване на интелигентността | bg_BG |
dc.type | Book | bg_BG |